OUDEJAARSMENU
Om te starten …
Uitgebreid assortiment van overheerlijke warme & koude hapjes
Rijkelijk gevulde kreeftensoep
Rocketsalade met gerookte eendenborst
Horentjes met scampis
Wilde rijstmix met ansjovis
Aardappeltjes “Alsacienne” met gelakt buikspek
Thaïse noedels met kippenreepjes
Meloen met chorizo
Bloemkoolsalade met amandelschilfers
Opgevulde tomaat met feta & olijfjes
Noordzeevisterrine
Paté van de chef in krokant jasje
Schotse gerookte zalm
Rosbief van chef
Gambas
Gandaham met verse roomkaas en rocketsalade
Wij gaan verder …
Fazant in de room met oesterzwammen
Osso Bucco van kalf met gremolata, rode wijnsaus en een vleugje sinaasappel
Filet Pur van rund met sausje van ganzenlever
Ierse zalmfilet met prei, saffraan & grijze garnalen
Duo van boontjes met spek
Jonge wortelen
Pappardelles met fijne kruiden
Aardappelwafeltjes
Om het jaar goed in te zetten …
Exclusief en zorgvuldig geselecteerd kaasbuffet
Overheerlijk dessertbuffet “voor elk wat wils”
Ajuinsoep met gegratineerde toast
Eerste ontbijt van het nieuwe jaar